top of page
Studio primo 1_edited.jpg

Studio Primo - šola petja je glasbena šola namenjena vsem, ki jih zanima petje. Naša šola ponuja individualni pouk petja ter skupinsko petje. Studio Primo je izjemna priložnost za razvijanje svojega pevskega talenta. Ponujamo vrhunsko izobraževanje, ki združuje tehnike petja, glasbeno teorijo in umetnost izražanja skozi petje. 

Za vas smo pripravili program, ki je primeren za vse! Začetnike, ljubitelje, mlade, starejše, tiste s predznanjem in za tiste brez predznanja.

Pouk poteka v Mariboru, v popoldanskem času. Leta 2014 smo začeli tudi s poučevanjem preko programa Skype, v primeru, da se kdaj ure ne morete udeležiti.

Vsi mentorji so univerzitetno izobraženi in se profesionalno ukvarjajo z glasbo in odrskimi umetnostmi.

Izobraževanje poteka individualno (30 / 45 ali 60 minut na teden), v skupini (45 minut na teden).

Vsako leto imamo tudi produkcijo, obenem pa nudimo učencem možnost, da sodelujejo pri koncertih in predstavah naših mentorjev, v kolikor presodimo, da so za to pripravljeni …

Studio Primo smo na(d)gradili z novim ozvočenjem in s tem dali možnost učencem, da se naučijo petja na mikrofon in se tako lažje oblikujejo v profesionalne pevce.

Vsako leto okoli božiča posnamemo božični album, kjer nastopijo vsi naši pevci in tako pričarajo domačim prav posebno praznično vzdušje. 

Artist Performing on Stage

Pridružite se naši pevski šoli in odkrijte magični svet petja ter svoj potencial kot pevec

bottom of page